В Українці продовжують пиляти комунальні тендери між «своїми»
23.01.2013   //  

Український міськвиконком Обухівського району Київської області 16 січня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «Рукла» на послуги з озеленення міста вартістю 1,98 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Упродовж 2013 р. фірма має влаштувати й доглядати газони, висадити в місті 250 дерев і 1 000 кущів, поливати і проріджувати їх, знімати омелу, видаляти сухостої та аварійні дерева, тощо.

ПП «Рукла» заснував у 2006 р. мешканець Українки Сергій Петренко. Єдиним конкурентом «Рукли» з різницею в 3,5% було ПП «Садиба», засновником і керівником котрого є мешканець Обухова Василь Дорогань. Раніше Дорогань упродовж десяти років був директором в іншій фірмі Петренка – ТОВ НВФ «Ранат». Наразі директором і «Ранату» і «Рукли» зазначений Сергій Рощенюк.

Нагадаємо, раніше у такому ж складі і з таким же результатом пройшли три тендери на прибирання вулиць, вивезення побутових відходів та обслуговування освітлення в місті Українка. Всі ці підряди загальною вартістю 5,42 млн грн.  отримало ПП «Рукла».