«Регіонал» пост-фактум отримав 16 мільйонів на сквер, псевдовідкритий Азаровим
04.12.2012   //  

Департамент ЖКГ Миколаївського міськвиконкому 28 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Форсаж» на реконструкцію міського скверу «Пролетарський» вартістю 15,54 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

В ході реконструкції повинні здійснити благоустрій території скверу, встановити фонтан, викласти плиткою площу довкола фонтану й тротуари, встановити дитячі комплекси з ігровими комплексами й каруселями, баскетбольні майданчики, а також озеленити територію, спорудити господарський блок. На території скверу також встановлять систему відеоспостереження.

Разом з тим фактична реконструкція скверу почалася ще у липні. А у жовтні напередодні парламентських виборів для зустрічі з лідером Партії регіонів Миколою Азаровим у частково реконструйований сквер зібрали миколаївських студентів – по 10 з ВУЗу.

Засновником ТОВ «Форсаж» є Віктор Дробот, депутат Миколаївської міськради від Партії регіонів. Як повідомляли миколаївські ЗМІ, пpoeкт реконструкції виконувало  ТОВ «Миколаївкомундорпроект», що також належить Дроботу.

Єдиним конкурентом «Форсажу» на цьому тендері було ТОВ «Будівельне комерційне підприємство «Миколаївбудмеханізація» Катерини Зайцевої та Володимира і Ганни Зубко. Різниця пропозицій склала 6,4%.