На ялтинські урядові посиденьки МЗС витратило понад два мільйони
13.11.2012   //  

Міністерство закордонних справ України 5 листопада уклало низку угод на надання послуг готелів, громадського харчування та організацію заходів для підготовки та проведення засідання Ради глав урядів СНД. Загальна вартість угод склала 580 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Зокрема 281 тис грн. отримало КРУ «Лівадійський палац-музей» за організацію заходів. Ще 217 тис грн. пішло на оплату проживання у готелі офіційних делегацій держав-учасниць СНД та офіційної делегації Виконавчого комітету СНД у готелі «Ореанда».

Решта 82 тис грн. витратили на організацію фуршету для експертів, доповідачів та супроводжуючих осіб, а також фуршету для представників ЗМІ. Фуршети замовляли у ПАТ «Готельний комплекс «Ялта – Інтурист».

Засідання Ради глав урядів СНД відбулося ще 27-28 вересня. Лише тиждень по тому МЗС офіційно підписав угоду з ТОВ «Сім Сіті Транс» на транспортне забезпечення учасників засідання на 1,44 млн грн. Ше в 250 тис грн. обійшлися послуги ПАТ «Готель «Ореанда» з проведення офіційних прийомів від імені Уряду України та кави-брейк під час засідання.

Таким чином на проведення засідання загалом було витрачено 2,27 млн грн.