У Грищенка заднім числом за півтора мільйони замовили таксі для Азарова&Ко гайсати по Ялті
16.10.2012   //  

Міністерство закордонних справ України 8 жовтня уклало угоду з ТОВ «Сім Сіті Транс» на послуги, пов’язані з організаційними заходами з підготовки та проведення засідання Ради глав урядів СНД. Вартість угоди склала 1,44 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Замовлено послуги з транспортного забезпечення учасників заходу, який вже відбувся в Ялті 27 – 28 вересня. Торги проведено за неконкурентною процедуро закупівлі «в одного учасника», оскільки компанія «СімСітіТранс» Ленура Іслямова під час робочої наради 14 вересня у Республіканському комітеті АРК з транспорту і зв’язку була визначена перевізником форуму.

«ТОВ «СімСітіТранс» забезпечує на належному рівні організацію перевезення офіційних іноземних делегацій у даному регіоні. ТОВ «СімСітіТранс» має необхідну матеріально-технічну базу, професійних водіїв, а також досвід у проведенні заходів подібного рівня. ТОВ «СімСітіТранс» не має заборгованості за платежами до державного бюджету», – йдеться в обґрунтуванні.

Жодних пояснень чому МЗС не провело відкриті торги не опубліковано. Хоча засідання Ради глав уряду СНД є щорічним заходом.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів уклав угоду з ПАТ «Готель «Ореанда» на проведення офіційних прийомів від імені Уряду України та кави-брейк під час засідання Ради глав урядів держав-учасниць СНД і бізнес-форуму «Ялтинські ділові зустрічі» вартістю 250 тис грн. Під час заходу кортеж чиновників з 11 автомобілів ледь не збив автомобіль, який їхав по своїй полосі.