Вілкул 2 бюджетними мільйонами на саморекламу вдвічі переплюнув Куліченка і Удода
06.08.2012   //  

Управління преси та інформації Дніпропетровської облдержадміністрації 25 липня за результатами тендерів уклало низку угод на послуги ЗМІ вартістю 2,23 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Вісті» отримає 500 тис грн. за висвітлення діяльності облдержадміністрації в друкованих ЗМІ обласного районного та міського розповсюдження. ТОВ «ІА «Інфопоінт» заробить 410 тис грн. за моніторинг місцевих та загальноукраїнських ЗМІ на предмет «висвітлення пріоритетних питань державної політики, діяльності центральних та місцевих органів виконавчої влади і місцевого самоврядування в засобах масової інформації».

За висвітлення діяльності влади, політичного життя регіону, реалізації національних проектів ТОВ «Телекомпанія «Приват ТБ Дніпро» отримає 130 тис грн., ДП «Телерадіокомпанія «Стерх» – 200 тис грн., Дніпропетровська ОДТРК – 394 тис грн., ТОВ ТРК «Українсько-польське радіо та телебачення «Співдружність» – 100 тис грн., ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» – 500 тис грн.

Видатки на рекламу влади фінансуються коштом обласного бюджету.

Раніше Дніпропетровська міськрада замовила послуги з висвітлення своєї діяльності в ЗМІ на суму 793 тис грн., Дніпропетровська облрада – на 167 тис грн.