3 мільярди за тиждень
23.04.2012   //  

Залізниці і «Донбасенерго» влізають в мільярдні борги, «Альткому» докидують гроші за вже збудований стадіон у Львові, МНС купує дороге обладнання у американців, «Макіїввугілля» закопує гроші, в Києві будують легкий трамвай на Троєщині, «Укртрангаз» скуповується у «прокладки», «Антонов» платить за комп’ютерні програми.

Всього з 16 по 20 квітня в «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про тендери на загальну суму 8,53 млрд грн. З цієї суми по десяти найбільших тендерах пройшло 3,20 млрд грн. До таблиці не включено дані щодо закупівлі електроенергії, газу для опалення та інших комунальних послуг. Також не включено дані про угоди низки обл.- та міськгазів з «Нафтогазом» на постачання на транспортування газу в 2012 році.

Топ-10 закупівель

Покупець млн. грн. Продавець Предмет угоди
1. ДП «Донецька залізниця» $134,97 млн Морган Стенли енд Ко, Интернешнл ПЛС фінансові послуги з організації та залучення запозичень на суму 225 млн. дол. США
2. ДП «Одеська залізниця» $74,98 млн Морган Стенли енд Ко, Интернешнл ПЛС фінансові послуги з організації та залучення запозичення на суму 125 млн. дол. США
3. ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до Євро 2012 у м.Львові» 378,21 ТОВ «Альткомкиївбуд» додаткова закупівля робіт за Договором генерального підряду від 30 квітня 2010 року №30-04-10/1 на будівництво стадіону по вул.Стрийській – кільцевій дорозі в м.Львові (коригування)
4. Міністерство надзвичайних ситуацій України 

 

368,55 ТОВ «Х’юлетт-Пакард Ю.Ей» послуги з науково-дослідних конструкторських робіт по створенню дослідного зразка програмно-апаратного комплексу системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112
5. Головне управління капітального будівництва Київської міськдержадміністрації 184,98 ТОВ «Центрспецмонтаж-7» «Реконструкція з добудовою трамвайної лінії в систему легкого рейкового транспорту на ж.м. Троєщина від вул.Милославської до пересадочного вузла на міську кільцеву електричку» І черга будівництва
6. ДП «Макіїввугілля» 153,50 ТОВ «Донбудмонтаж» ведення будівельних робіт по проекту: «Реконструкція технологічного комплексу скіпового стовбуру №1 ВП «Шахта ім.В.М.Бажанова»
7. ПАТ «Донбасенерго» 141,25 Донецьке обласне управління АТ «Ощадбанк» послуги з надання довгострокового кредиту у розмірі 400 млн. грн.
8. ДП «Макіїввугілля» 111,21 ТОВ «РемТехСервіс» капітальний ремонт машин та устаткування для добувної промисловості
9. ДК «Укртрансгаз» 99,92 ТОВ «МК Інжиніринг» комп’ютерна техніка – 29 од.
10. ДП «Антонов» $10,41 ООО «Борлас Секьюрити Системз» надання права використання на об’єкти інтелектуальної власності (комп’ютерні програми) у складі модулів SIEMENS NX, TEAMCENTER, JACK, професійні послуги з впровадження, технічної підтримки користувачів, програмного забезпечення та проведення консультацій (тренінгів)

Дані округлені. До таблиці входять найбільші лоти, які були опубліковані у вказаний період в «Віснику держзакупівель». Окрім наведених тендерів вищевказані продавці могли приймати участь у інших торгах, тому загальна сума доходу за тиждень може бути більшою.