Возити трупи в Кривому Розі по тисячі гривень буде дорогий новачок, а не дешевий підприємець
03.02.2012   //  

Управління благоустрою та житлової політики Криворізького міськвиконкому Дніпропетровської області 26 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Ісход» на послуги з перевезення трупів до Криворізького відділення обласного бюро судово-медичної експертизи в 2012 році. Вартість угоди склала 1,88 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Технічним завданням з конкурсною документації передбачено перевозку до моргу 1640 тіл одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, осіб, від поховання яких відмовилися рідні, знайдених, невпізнаних трупів, у разі відсутності родичів або осіб чи установ, які можуть взяти на себе доставку тіл.

Середня вартість перевезення одного трупу складе близько 1150 грн.

В тендері брали участь чотири компанії. Підприємець Денис Калиниченко запропонував за послуги 1,19 млн грн., або в 1,6 рази дешевше від майбутнього переможця. Однак його пропозиція була відхилена через відсутність реєстру виконання аналогічних договорів, довідок про відсутність заборгованості за кредитами, справи про банкрутство, тощо. Разом з тим ТОВ «Ісход» було засновано незадовго до тендеру.