«Нафтогаз» замовив VIP-обіди для керівників та прибирання офісів на 13 мільйонів
27.01.2012   //  

ПАТ «НАК «Нафтогаз України» 16 січня за результатами тендерів уклав угоду з власною дочірньою компанією на послуги харчування з ресторанним обслуговуванням і обслуговування адміністративного будинку на загальну суму 13,30 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Ресторанне харчування коштуватиме 1,49 млн грн. Передбачено обіди та VIP-обіди, фуршети та VIP-фуршети на десять персон по кілька разів на місяць, постійне буфетне забезпечення приймалень напоями та кондитерською продукцією.

Прибирання офісів на на вул. Хмельницкого, 6 та по вул. Гонти, 3-а, прилеглих територій, постачання питної води, забезпечення роботи ксероксів, тощо коштуватиме 11,81 млн. грн. Докладніше про меню керівників «Нафтогазу» тут.

Відкриті торги на харчування стали можливі завдяки участі другого учасника, необхідного для мінімальної кількості учасників тендеру. Їм стало ТОВ «Соррі, бабушка» Олексія Розенкова (в Києві є відомий нічний клуб з такою назвою). Фірма пропонувала за послуги лише на 360 грн. або 0,02% дорожче, ніж «Нафтогазобслуговування».

Відкриті торги на послуги з прибирання стали можливі завдяки участі ТОВ «Бетта-клінінг» Олексія Харько, Віталія Байлова та Євгенія Морозова, яке пропонувало за послуги на 8 тис грн. або на 0,07% дорожче.