Харківський суд набрав техніки і меблів на 3 мільйони, викинувши всіх дешевих постачальників
28.12.2011   //  

Харківський апеляційний господарський суд 22 грудня за результатами тендерів уклав низку угод на придбання меблів, компюетрної техніки та телевізорів на загальну суму 2,95 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Роспринт» поставить телевізори на 486 тис грн. Придбано два «Sony KDL-60EX700» з діагональною 60 дюймів (його вартість сягає близько $3 тис), одинадцять телевізорів «LG 42LW575S» з діагоналлю 42 дюйми, Cinema 3D з функцією SmartTV Full HD (до $1,4 тис), проектор «Sanyo PDG-DET100L» (близько 100 тис грн.), об’єктив для проектору LNS-T50 (до $6 тис), а також настінне кріплення для проектора SMS Projector, екран моторизований та підйомний механізм для екрану. Якби ця техніка купувалась по наведеним цінам, то телевізори, проектор і об’єктив могли б коштувати 270 тис грн. Таким чином моторизований екран і кріплення мають коштувати близько 200 тис грн.

Також у «Роспринту» за 650 тис грн. придбано один комплект електроакустичного обладнання для залу президії і один комплект для конференц-залу від фірми «Bosch». Для залу президії придбано 39 пультів делегата Bosch DCN-CON, пульт голови з селектором каналів, РК дисплеєм, зчитувачем ID карт Bosch DCN-CONCM, 40 мікрофонів Bosch DCN-MICL, чотири колонки гучномовців, а також обладнання для управління.

Також у «Роспринту» за 755 тис грн. придбано комп’ютери, сканери, принтери і інша техніка (всі специфікації тут). В усіх тендерах єдиним конкурентом фірми було ПрАТ «Інформаційні Комп’ютерні Системи», яке пропонувало продукцію на піввідсотка дорожче. Лише на «комп’ютерний» тендер були подані заявки від інших учасників – ТОВ «Карнеол» та ТОВ «Ен-Ай-Ес», які були дешевші на 150-200 тис грн. Однак конкурсний комітет відхилив на підставі підпункту 3 пункту 1 статті 29 Закону, в якому йде мова про надання забезпечення конкурсної пропозиції, і обрав переможцем фірму Романа Хоружого та Олега Мількуса серед заявок, що залишились.

ТОВ «Меблева фабрика Прем’єра» обрано постачальником меблів на суму 1,06 млн грн. Компанія має поставити 100 офісних крісел Prestig і 100 стільців для їдальні, а також 29 диванів для залів очікування та 250 крісел для конференц-залу (специфікація і фотографії тут).

Допомогу на тендері фірмі вдалось отримати дякуючи підприємству «Основа-Промінвест» Громадської організації  «Фонд підтримки інвалідів», яке запропонувало меблі на пів відсотка дорожче. На тендер також подавало заявку ТОВ «Веріта», чия пропозиція була вдвічі дешевшою, ніж у «Прем’єри» Ігоря Мережко та Вадима Трофіменко. Однак конкурсний комітет відхилив цю заявку на тій самій підставі, що і постачальників дешевих комп’ютерів, – підпункт 3 пункту 1 статті 29 Закону про держзакупівлі.