Головний лікар «Феофанії» підтягнув земляків з Прикарпаття ремонтувати свій офіс
21.12.2011   //  

Клінічна лікарня «Феофанія» Державного управління справами 12-14 грудня уклала низку угод на ремонті послуги та придбання медичного устаткування на загальну суму 2,39 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Санта» отримало підряди на ремонт 1-го та 2-го поверхів адміністративно-побутового корпусу лікарні вартістю 650 тис грн. та постачання офісних меблів з ДСП та шкірзамінника на 160 тис грн. Згідно з конкурсною документацією, потрібно до Нового Року відремонтувати кабінет головного лікаря, а також головного бухгалтера, старшої медсестри, канцелярії, кабінет для нарад, приміщення телефонного вузла та туалет.

Головним лікарем «Феофанії» з 2008 року є Ігор Семенів, який до призначення очолював Івано-Франківську обласну клінічну лікарню. ТОВ «Санта» засновано Володимиром Москаленко також з Івано-Франківська. Єдиним конкурентом «Санти» на тендері було ще одне івано-франківське приватне підприємство «Теплоход».

Також «Феофанія» придбало медичне устаткування. ТОВ «Профімед-сервіс» отримає 582 тис грн. за електрохірургічний блок з аргоноплазмовою коагуляцією. ПАТ «Ексімед» отримає 206 тис грн. за перев’язувальні матеріали. У ТОВ «Дарен-Інвест» за 279 тис грн. придбано шприци та системи, у ТОВ «Людмила-Фарм» придбано лікарські препарати за 215 тис грн.