У Кернеса терміново замовили добудову Палацу дитячої творчості
19.12.2011   //  

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради 12 грудня за результатами тендерів уклало низку угод на реконструкцію Харківського Палацу дитячої та юнацької творчості по проспекту Тракторобудівників, 55 та улаштування системи відеоспостереження у парковій зоні в районі вулиць Сумської та Динамівської в Харкові. Загальна вартість угод склала 6,73 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «УВМ» здійснить внутрішньобудівельні роботи та благоустрій території Палацу дитячої та юнацької творчості за 2,50 млн грн.

ТОВ «Техекс – газ» за 600 тис грн. здійснить улаштування системи внутрішнього водопостачання та каналізації, та за 480 тис грн. – реконструкція теплового пункту та вентиляції при реконструкції палацу.

ПП «КАМ» за 470 тис грн. виконає монтаж електросилового обладнання та улаштування системи електроосвітлення при реконструкції палацу.

Всі закупівлі було здійснено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено потребою здійснити додаткову закупівлю у тих самих постачальників з метою уніфікації. «Під час реконструкції об’єкта (2008 – 2011 роки) виникла необхідність у неодноразовому внесенні змін до первинних проектних рішень, (конструктивні елементи, технологічні процеси, оздоблювальні та інші матеріали), врахування умов експлуатації суміжних із зоною реконструкції приміщень, що спричинило у подальшому потребу у коригуванні проектно-кошторисної документації», – йдеться в документі.

Управління з будівництва Харківської міськради за 2,68 млн грн. замовило НВП Хартрон – Енерго ЛТД (ТОВ) улаштування системи відеоспостереження у парковій зоні в районі вулиць Сумської та Динамівської.

В жовтні 2010 року міським головою Харкова було обрано Генадія Кернеса, який раніше займав посаду секретаря Харківської міськради.