Покращення офісів вже сьогодні: 18 мільйонів для Вищого госпсуду, МЗС, геологів і тренерів бюрократів
14.12.2011   //  

Ряд державних органів 5-8 грудня за результатами тендерів уклали низку угод на ремонт власних приміщень на загальну суму 17,75 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вищий господарський суд України за 170 тис грн. замовив ремонт гаражного комплексу ПП НВФ «Консал» і за 481 тис грн. замовив ТОВ «Хавва» ремонт актового залу ВГСУ по вул.Голосіївська, 9. Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», що обґрунтовується «нагальною потребою у здійсненні закупівлі у зв’язку з виникненням особливих соціальних обставин, які унеможливлюють дотримання замовником строків для проведення процедури конкурсних торгів». Терміновість ремонтних робіт підтверджується актом обстеження від Науково-дослідного приватного підприємства «Вартість».

Міністерство закордонних справ України за 1,62 млн грн. замовило ТОВ «Київська будівельна компанія» внутрішні оздоблювальні роботи, заміну вікон, роботи по системі кондиціонування, водопровіду, заміну батарей опалення.

Національне агентство України з питань державної служби за 796 тис грн. замовило ТОВ «Інбуд-21» роботи з капітального ремонту приміщень третього поверху (кімнат для проведення тренінгів) будівлі по вул.Прорізна, 15.

Інститут геологічних наук НАН України за 14,68 млн грн. замовив ТОВ «Реставратор-1946» підсилення фундаментів, несучих і огороджувальних конструкцій будівлі інституту по по вул.Олеся Гончара, 55-б.