Нові іномарки на 3 мільйони для лісників Житомирщини і Прикарпаття, енергетиків Львова та залізничників Харкова
08.12.2011   //  

Ряд державних підприємств за результатами тендерів 1 грудня уклали угоди на придбання імпортних легкових автомобілів і автобусів на суму 2,79 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Обласне комунальне підприємство «Житомироблагроліс» Житомирської облради за 285 тис грн. придбало у ФО Боярчука Миколи Гнатовича автомобіль «Toyota Camry». Лісовики хотіли придбати конкретний автомобіль, який вже був у вжитку. Згідно з конкурсною документацією, «Toyota Camry» 2008 року випуску сріблястого має пробіг до 3 тис км кольору і об’єм двигуна 3,5 літра. Він був в 2010 році придбаний в офіційного дилера – компанії «Автосаміт».

Західна електроенергетична система ДП «НЕК «Укренерго» (Львів) за 240 тис грн. придбала у ТОВ «Форвард автоцентр» автомобіль «Skoda Oktavia A5» 2011 року випуску кольору «капучіно». Згідно з конкурсною документацією, автомобіль окрім базових якостей на кшталт двигуна TSI (з турбонадувачем) та системи курсової стійкості, повине бути додатково оснащений тепло-, шумо-, та віброізоляцією всього кузова.

СТГО «Південна залізниця» за 1,79 млн грн. придбало у ТОВ «Соллі Плюс» новий автобус «Mercedes-Benz MCV 400» з поставкою в Харків. Автобус оснащено кондиціонером «Konevekta KL 85L 32 Kw» з розводкою під кожного пасажира і автономним водяним обігрівачем.

ДП «Осмолодське лісове господарство» (Івано-Франківська обл.) за 484 тис грн. придбало у ТОВ «Алекс-ІФ» мікроавтобус «Volkswagen Multivan». В конкурсній документації немає жодних уточнень щодо комплектації мікроавтобуса та року випуску. «Volkswagen Mutlivan» — це преміум-версія популярного мікроавтобуса «Transporter». За даними з відкритих джерел, прикарпатські лісовики придбали авто в одній з найдорожчих комплектацій MT Highline.