В Горлівці два рази не могли починити дах, поки не знайшли підрядників без конкурсу
17.11.2011   //  

Департамент ЖКГ Горлівської міськради Донецької області 10 листопада за результатами тендеру уклав угоди на капітальний ремонт житлового фонду Горлівки – ремонт покрівель. Загальна вартість угод склала 877 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Макіївське ВКФ в виду ТОВ «Нортекс» отримає 454 тис грн., донецьке ТОВ «СКС-Строй» – 423 тис грн.

Тендер проведено за неконкурентною процедурою «у одного учасника», що в обґрунтуванні пояснено нагальною потребою в закупівлі робіт. Як пояснює замовник, відкриті торги на закупівлю зазначених робіт проводилися два рази. Одного разу вони були відмінені у зв’язку з тим, що найменша цінова пропозиція була перевищувала суму, передбачену замовником на фінансування закупівлі. В іншому випадку до оцінки було допущено пропозиції менше, ніж двох учасників.

« Даний вид робіт потребує вже негайного виконання робіт, у зв’язку з несприятливими погодними умовами, погіршеним станом покрівель. Щоб запобігти залиття квартир, що може призвести до погіршення стану квартири та житлових умов громадян, замикання електричної проводки та недопущення пожарів є потреба провести процедуру закупівлі в одного учасника», – йдеться в обґрунтуванні.