Регіональні управління СБУ купили мікроавтобуси Hyundai Staria по 2 мільйони
31.05.2023   //  

Два регіональні управління СБУ протягом травня замовили три мікроавтобуси Hyundai Staria на загальну суму 6,03 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Управління Служби безпеки України в Сумській області 2 травня через торги замовило фірмі «Арія Моторс» повнопривідний мінівен Hyundai Staria в комплектації Bussiness Plus n/BCW 2023 року випуску з автоматичною коробкою передач за 1,91 млн грн. Це трохи дешевше від його салонної ціни, яка наразі становить 1,97 млн грн.

У такій комплектації автомобіль має фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, системи безпеки, клімат-контроль, круїз-контроль, камеру заднього виду, передній та задній парктроніки, оздоблене шкірою кермо з підігрівом тощо.

Головне управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області 17 травня замовило два автомобілі спеціалізованого призначення на базі Hyundai Staria US4 2.2 CRDi з автоматичною коробкою передач на суму 4,12 млн грн. Закупівлю провели без торгів. Постачальник невідомий, бо це звіт про оборонну закупівлю.

Повнопривідний спецавтомобіль 2023 року в найвищій комплектації 7-Top із пакетом опцій Bronze коштує 2,36 млн грн. Зараз у салонах така комплектація з таким пакетом опцій без спеціалізованого обладнання продається майже по стільки ж – 2,35 млн грн.

У такій комплектації автомобіль має шторки і фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, системи безпеки, клімат-контроль, круїз-контроль, камеру заднього виду, передній та задній парктроніки, систему кругового огляду, оздоблене шкірою кермо з підігрівом, перемикання передач під кермом, багатокольорову підсвітку оздобленого замшею салону, електропривід дверей салону, регульовані сидіння водія, переднього пасажира і середнього ряду, преміальну акустику тощо. Пакет опцій Bronze стосується оздоблення сидінь, дисків з напиленням, радіатора, накладок і логотипа.

Передньопривідний спецавтомобіль у комплектації 9-Business 2022 року коштує 1,76 млн грн. У салонах він продається без спецобладнання майже по стільки ж – по 1,75 млн грн.

У такій комплектації автомобіль має фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, системи безпеки, клімат-контроль, круїз-контроль, камеру заднього виду, тільки задній парктронік, оздоблене шкірою кермо з підігрівом і таке інше.

Анна Сорока, «Наші гроші»