ЦПК та Юрій Ніколов оголошують набір до Школи аналітиків-розслідувачів
11.04.2023   //  

Громадська організація «Центр протидії корупції» у співпраці з Юрієм Ніколовим в межах проєкту «Нагляд громадянського суспільства за антикорупційною інфраструктурою та подальше просування антикорупційної реформи» оголошує набір студентів до Школи аналітиків-розслідувачів.

Головним тренером Школи є редактор сайту «Наші гроші», журналіст-розслідувач із багаторічним досвідом, автор розслідування закупівель Міністерства оборони –  Юрій Ніколов.

Навчання відбуватиметься в Києві впродовж 1-2 місяців. Формат передбачає щоденну повну залученість 5 днів на тиждень (орієнтовно з 10:00 до 18:00). Просимо звернути увагу, що Школа не передбачає можливості залученості онлайн.

Тренери та запрошені лектори дадуть максимальний кругозір  як і де шукати корупційні кейси, як виявляти зв’язки, користуватись відкритими джерелами та різними базами даних. Щодня студенти займатимуться практичною роботою та написанням проєктів новин. Отримані знання та навички дозволять випускникам подальше працевлаштування у ЗМІ, громадські організації, що займатимуться «Великою відбудовою», бізнес-розвідку тощо. На час навчання передбачена стипендія.

Орієнтовна дата початку: травень 2023 року.

Кількість місць дуже обмежена! Ми плануємо два потоки по 5 студентів на кожному мінімум місяць навчання.

Запрошуються до навчання студенти, випускники ВНЗ. Для навчання потрібен свій ноутбук та 5 робочих днів на тиждень.

Важливо! Це не курси підвищення кваліфікації для чинних журналістів та професіоналів – на навчання запрошуються справжні новачки.

Свої резюме присилайте на адресу nedvedchuk@i.ua. Заявки приймаються до 23 квітня.

Проєкт реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI).