Шляховики обладміністрації купили автомобілі Skoda Kodiaq по 1,9 мільйона
22.02.2023   //  

Державне підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області» Полтавської ОДА 16 лютого без торгів уклало угоду з фірмою «Автоцентр-Полтава» про закупівлю легкових автомобілів на 3,73 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До 15 березня у Полтаву мають поставити два автомобілі Skoda Kodiaq 2,0 TDI/147kW 7 DSG 4×4 по 1,86 млн грн. Подробиці замовлення невідомі, бо договір не оприлюднено. Раніше взимку держпідприємство двічі намагалось провести відкриті торги щодо цих автівок. На перші торги прийшов цей самий постачальник із такою ж ціною, проте їх відмінили через декілька технічних помилок. На повторні торги ніхто не подавався.

Повнопривідні автомобілі 2022 року випуску будуть кольору «чорний металік» чи «сірий металік». Вони мають дизельний двигун на 2 л і 200 к. с., автоматичну коробку передач, передні та задні сидіння з підігрівом, фронтальні та бокові подушки безпеки спереду, шторки безпеки спереду, передній та задній парктроніки, камеру заднього огляду, круїз-контроль, клімат-контроль тощо, а також пакет «Погані дороги» із додатковим захистом двигуна і захистом від каменів. Гарантія складатиме чотири роки або 90 тис км пробігу.

Технічні характеристики автомобілів відповідають найдорожчій комплектації – Sportline.

На сайті продавця більше немає цін на автомобілі 2022 року випуску, а базові автомобілі 2023 року випуску в комплектації Sportline без додаткових опцій коштували по 1,74 млн грн. При цьому в прайслисті є примітка, що він був дійсний до 1 лютого. Серед вимог замовника додаткових опцією є підігрів передніх і задніх сидінь, але її ціна невідома.

Місцевий «Автоцентр-Полтава» належить Сергію Кореневу, директору Юрію Руденку, Владиславу Руденку, Максиму Остапюку та Сергію Остапюку. Фірма входить у мережу дилерів офіційного постачальника автомобілів Škoda – фірми «Єврокар» Олега Боярина.

Державне підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області» очолює Михайло Суржко.

Анна Сорока, «Наші гроші»