Офіс Генпрокурора купує люксові автівки Hyundai Staria по 1,7 мільйона
14.10.2022   //  

Офіс Генерального прокурора 5 жовтня оголосив тендер на поставку двох мінівенів на суму 3,47 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Прокурорам потрібні чорні дев’ятимісні мінівени Hyundai Staria по очікуваній ціні 1,73 млн грн. Ця модель із футуристичним дизайном у стилі космічного корабля була представлена виробником у минулому році.

Автомобілі повинні мати фронтальні та бокові подушки безпеки водія і переднього пасажира. Також вони будуть оснащені системою електронної стабілізації в русі, системою сповіщення про пасажирів позаду, антиблокувальною системою гальмування, асистентами допомоги при старті в гору та запобігання повторному зіткненню.

Крім того, вимагається наявність клімат-контролю із системою антизапотівання, камера заднього огляду та задній парктронік. Інтер’єр передбачає текстильну оббивку сидінь і шкіряне оздоблення керма. Передні сидіння, кермо й дзеркала будуть із підігрівом, причому останні – з електроприводом.

Сукупності всіх цих вимог відповідає передньопривідна версія Hyundai Staria 8AT 2WD у комплектації Business, яка в салоні коштує 1,73 млн грн за автомобіль 2022 року випуску.