Кінець олігарха Ахметова
10.10.2022   //  

Сьогодні Путєн вставив Ахметову осинові кілки відразу в кілька місць. Вибухи на Бурштинській ТЕС з її експортними можливостями  наочно підтвердили – Ахметов покидає Україну.

Ще на початку вторгнення стало зрозуміло – Ахметову буде кінець. Його донецькій металургії – вже кінець від військ Путєна. Його енергетику Путєн розбомбить рано чи пізно всю. Його руда – перестала дешево їхати в порт, бо Путєн закрив нам море.

А це було головне джерело прибутків олігарха. І його не стало.

Тому занепад телеканалу «Україна» був дуже логічним. Нема кешегенератора для фінансування орди «журналістів». За телемарафоном не видно можливостей для впливу на політикум. Навіщо тягнути непотрібний чемодан?

Так, зараз майно «ТРК Україна» нібито хочуть перегнати на якусь «прокладку» для Новинського аби вберегти на можливе майбутнє.

Але факт залишається фактом. Ахметов тепер просто власник великої купи кешу.

Нетреба на ній сидіти, Рінат Леонідович. Добудьте Україні лінії по виробництву мегадронів для нищення запорєбріковської інфраструктури. Це зараз потрібно.

Подарувати футболку і дати гроші на лікування захисника «Азовсталі» це красиво, але неспівставно з розміром купи грошей, яку ви нажили на українцях за роки олігархії та корупції. І ми перераховуємо наші копійки Притулі з усіх наших невеличких сил. А ви?

Блог від: Юрій Ніколов