Відряджених до окупованого Щастя московських комунальників обдурили із зарплатою, вони скаржаться Путіну
15.08.2022   //  

Працівники «Мосводоканалу», відряджені до так званої Луганської народної республіки, записали звернення до президента Росії Володимира Путіна. Вони поскаржилися, що працюють без трудових договорів та не отримують зарплати.

Відеозвернення опублікувала інформаційна агенція URA.RU.

«Ми трудовий колектив із Росії, перебуваємо у відрядженні від акціонерного товариства „Мосводоканал“ у Луганській області місто Щастя. Звертаємось до президента Росії Володимира Путіна за допомогою у вирішенні проблем з оплатою праці. Ухвалюючи рішення приїхати на відновлення ЛНР, ми навіть не підозрювали, що можемо бути обдурені, враховуючи яку увагу громадськості залучено до цієї проблеми. Працюємо без трудового договору. Наші вимоги не були задоволені. Ми робимо з вами спільну справу – працюємо на благо людей. Просимо вашого сприяння», – сказано у зверненні комунальників 

Акціонерне товариство «Мосводоканал» – найбільша в Росії водна компанія, що надає послуги у сфері водопостачання та водовідведення жителям Москви та Московської області.

Раніше ми писали, що на гроші кинули родину вбитого в Україні контрактника з Челябінської області – батько так і не отримав обіцяні Путіним 6 мільйонів «гробових».