Кінотеатри Пермі запустили дві схеми піратських показів голлівудських фільмів
06.08.2022   //  

Пермські кінотеатри знайшли спосіб показувати зарубіжні новинки, що не виходили в офіційний прокат в РФ.

Про це пише Properm.ru.

Видання помітило, що контрафактний продукт можна подивитися нині в мережах кінотеатрів «Сінема 5» та «М’який кінотеатр».

«Сінема 5» для показу фільмів використовує якесь безкоштовне передсеансове  обслуговування. На перше місце в описі виходить російський фільм «Небо» або вітчизняний мультфільм «Пригоди царя». Обидві картини вийшли в прокат ще минулого року. Покупець купує квиток якраз на ці релізи, але є безкоштовне передсеансове обслуговування – фільми і мультфільми, які не виходили в РФ», – пояснює схему видання.

Таким чином останнім часом в «Сінема 5» показали, зокрема, «Міньйони 2: Грюватація», «Світ Юрського періоду 3: Домініон» «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля».

Перерва між фільмами – 7 хвилин. «Не питайте як ми це зробили», – сказала «Сінема 5» в анонсі до одного з фільмів.

У «М’якого кінотеатру» інша схема і більший перелік картин.

Тут продаж на іноземні фільми відбувається тільки онлайн, а сам кінотеатр відхрещується  від показів, розміщуючи повідомлення:

«Діюче рекламне повідомлення створене і розміщене організаторами акції/заходу, які орендують зали кінотеатру. Знижки і акції не діють».

Такий нині спосіб практикують і інші російські кінотеатри.

Нагадаємо, російські кінопрокатчики зазнають грандіозних втрат у зв’язку із введеними санкціями і не виключають закриття практично всіх кінотеатрів в Росії. Якщо це трапиться, відновити їх не вдасться протягом наступних 5-10 років.