У Рязані стрімко виросла кількість бажаючих продати готовий бізнес
23.07.2022   //  

«КП-Рязань» проаналізувала оголошення про продаж готового бізнесу і дійшла висновку, що у місті стрімко виросла кількість бажаючих його позбутися.

Найдорожчою пропозицією (станом на 18 липня) став продаж орендного бізнесу в Московському районі Рязані. За 75 млн рублів (для переведення в гривні діліть приблизно на три) продається база, заповнена орендарями на 70%. Є земельна ділянка промислового призначення площею 1,8 га. На ділянці розташовані капітальні будівлі різного призначення, загальна площа яких становить 6,5 тисячі кв. м.

Майже за 55 мільйонів продається готель із сауною «Маргелів», розташований на вулиці Керамзаводу. Площа будівлі, що перебуває у власності, становить 1,6 тисячі кв м. Є земельна ділянка 300 кв. (у власності) та 672 кв м (в оренді).

За 45 млн рублів пропонується оптова компанія з продажу товарів для риболовлі та туризму. У цю суму входить обладнання, товар, система відеоспостереження, охорона, програмне забезпечення та сайт. Також продавець обіцяє велику клієнтську базу та три будівлі, площею 200 кв м кожне. Як бонус пропонується оформлення угоди, будь-яка форма оплати та розстрочка.

Тих, кого цікавить громадське харчування, можуть придбати за 16 млн рублів ресторан «Чайхана Bazar» на вулиці Поштовій. За ці гроші продавець віддасть вам готовий бізнес, який зумів за три роки роботи, за запевненнями власника, завоювати визнання клієнтів. Меблі, обладнання, дизайнерський інтер’єр у комплекті. Як причину продажу закладу вказується те, що його власник їде жити в іншу країну.