В Челябінській області кінозали замінять батутним парком
22.06.2022   //  

В місті Киштим Челябінської області РФ відкрився кінотеатр «Октябрь», який простоював з березня через відсутність голлівудських фільмів.

Про це пише URA.RU.

Власник кінотеатру Сергій Мунтян розповів виданню, що він розраховує вийти в нульову рентабельність. А це, на його думку, забезпечить батутний парк, який почне діяти замість двох кінозалів.

«Щоб скоротити збитки, замість запланованих до відкриття двох кінозалів запускаємо на тижні в роботу батутний парк. Приміщення площею в 200 кв м не повинно простоювати», – розповів Мунтян.

За словами підприємця, але гострою проблемою є відсутність газового опалення. А тому з настанням холодів витрати на обігрів знову змусять задуматися про закриття. Обсягів газу в Киштимі не вистачає, і це заважає кінотеатру почати проектні роботи з підключення до «блакитного палива».

У Мунтяна ще один кінотеатру в місті Златоуст, який до сих пір не працює.

Нагадаємо, весною російські кінотеатри через недоступність фільмів  Голлівуду  втратили 75-80% зборів, їх діяльність стала збитковою. Їх власники прогнозували, що тепер кінотеатри змушені будуть закриватися або здавати свої приміщення в оренду торгівлі.