Нові протитанкові міни налякали сміттєсортувальну станцію на прикордонній Брянщині
04.06.2022   //  

На сміттєсортувальній станції у Жуковці Брянської області Росії виявили дві протитанкові міни. Про це пише «Брянский ворчун». Судячи з вигляду – явно не з Другої світової війни.

Працівники сміттєсортувальної станції під час розбору відходів виявили на транспортері дві протитанкові міни. Вони не одразу зрозуміли, що це. Потім покликали подивитися на незвичайні знахідки начальника Жуковської сміттєсортувальної станції регіонального оператора щодо поводження з відходами АТ «Чиста планета» Олексія Парфеньєва.

«Підлеглі покликали мене до виробничого корпусу. Далі ми почали діяти згідно з внутрішньою інструкцією підприємства та антитерористичною пам’яткою, розробленою урядом Брянської області та правоохоронними органами. Евакуювали всіх співробітників та повідомили у поліцію», – розповів Парфеньєв.

Як пише «Брянський регіон», із небезпечною знахідкою розбираються співробітники МНС та поліції. Тепер їм належить з’ясувати, яким чином міни опинилися у смітті.

Судячи з фото, міни були без підривачів. Чи був у їх корпусах заряд, незрозуміло. Вони виглядають новими, а не з часів Другої світової війни, адже старі міни зазвичай іржаві