У Курській області створюють мобілізаційний людський резерв: влада переконує, що він діятиме тільки в регіоні
30.05.2022   //  

У Рильському районі Курської області створюють мобілізаційний людський резерв збройний сил РФ. Про це повідомляють «Курське інтернет телебачення» та у пабліку «Підслухано Курськ».

«Мобілізаційний людський резерв – це громадяни, які знаходяться в запасі і уклали контракт про перебування в резерві, який буде застосовуватися для оперативного нарощування сил при виникненні кризових ситуацій та вирішення окремих завдань у мирний час», – пояснив голова Рильського району Андрій Лісман.

«Мобілізаційний резерв перебуватиме у Рильському районі і не може застосовуватися за межами Росії», – запевнив районний військовий комісар Руслан Волошин.

Також повідомляється, що частина жителів району вже перебуває у мобілізаційному резерві за контрактом. Рильській район Курської області межує з Україною (з Сумською областю).

У пабліку «Підслухано Курськ» активно обговорюють цю новину. Зокрема, пишуть:

«Цей дуже балакучий глава району замінює президента, міністра оборони та Пєскова разом узятих своїми вказівками. Це він резерв із захисту свого кабінету створює?»

«Хаха, почалося) ну що, патріоти, вперед у військкомат!»

«Часткова мобілізація – «так як так можна!? Та що це за справи!?»J

«Реакція на мобілізаційні заходи – це і є реальний рейтинг Путіна та його режиму, однак»

«Божевільним не можна давати владу у руки! Це позорище… Українці та росіяни були братні народи, а Путін цей зв’язок зруйнував. Думає лише про приєднання земель, а не людей»

«Думаю, прихильники Путіна і то помітили, що з кожним роком (а вже й з кожним місяцем) стає лише гірше. Залишається зовсім небагато. Зробити висновки та висловити свою чесну думку. Шкода, що з цим поки що туго. І народ у своїй масі мовчить. Але ще пара витівок великого стратега, і хтозна…»

«Це теж все йде за планом Путіна? Як він казав, все за планом? 3 місяці спецоперації і ось воно запахло мобілізаційними резервами?».