Рязанські бізнесмени через очікуваний занепад торгівлі активно розпродають склади, магазини та торгові центри
24.05.2022   //  

В Рязані зросла кількість оголошень зі словами «Оренда» або «Площі», а потім і оголошень про продаж торгових та офісних центрів. Про це пише «Нова газета. Рязань».

Місцеві ЗМІ звернули увагу на оголошення про продаж на торговому центру «Соната». Відразу згадали, що досі не укладено угоду про продаж торгового центру «Малина», який теж виставлений на продаж за 740 млн руб (для переведення у гривні діліть приблизно на три).

Крім того, продається два поверхи торгового центру «Їжак» (поряд із Рязанським палацом молоді) за 190 млн руб., і величезне приміщення на третьому поверсі «Їжака» за 75 млн руб.

Намагаються також збути з рук третій поверх торговвого центру «Квартал» за 112,5 млн руб., частину торгового центру «Товариш» на 2-му та 3-му поверхах з окремим входом за 70 млн руб., будівлю меблевого центру «Ідея» за 75 млн руб.

«Власники приміщень бояться подорожчання комуналки, зростання податків на майно через скасування знижувальних коефіцієнтів, а в перспективі занепад торгівлі – у тому випадку, якщо у новій кризі населення збідніє», – написало видання

Продаються навіть приміщення під магазини, які не встигли «попрацювати», на перших поверхах новобудов – у багатоповерховому будинку на Окському проїзді за 26 і 25 млн руб., в одному з нових хмарочосів на Московському шосе за 68,4 млн руб.

Продаються величезні площі торгових центрів, які працюють багато років. Наприклад, другий поверх торговельного центру на розі вулиць Радянської Армії та Новосьолов – дорожче 39 млн руб.

Продати в Рязані мріють не лише торгові центри, супермаркети чи приміщення під них у нових житлових будинках. За будинок «Сбербанку» на вул. Маяковського пропонують 137 млн ​​руб. На «Авіто» є пропозицію купити за 87,5 млн руб. офісний центр у самому центрі Рязані.

На вулиці Будівельників виставлений на продаж за 215 млн руб великий складський комплекс з усіма комунікаціями, пристосований для зберігання фармацевтичних матеріалів. Або виробничо-складська база в Дягілєві: понад три гектари площі лише за 33 млн руб.

А розважальний комплекс із підземним приміщенням за 200 метрів від площі Перемоги продають за 85 млн руб.