У Твері обурені, що військкомат звели за півроку, а дитячу лікарню колупають третій рік
21.05.2022   //  

У Твері за півроку збудували новий військкомат. Про це повідомило місцеве видання «TverNews.Ru», а читачі у коментарях обурились, що дитячу лікарню будують довше.

Читачка надіслала в редакцію «TverNews.Ru» фотографії нового «цифрового» тверського військкомату. Судячи з них, дві триповерхові будівлі вже звели. Фасади мають закінчений вигляд. Наразі впорядковують навколишню територію, встановили паркан. Ще півроку тому там стояли старі казарми. Однак у листопаді 2021 року їх почали демонтувати, а в лютому 2022 року будівництво кипіло на повну.

«Можуть же швидко будувати, коли хочуть. І саме військкомат, схоже, хочуть», – прокоментувала фотографії читачка.

У першому ж коментарі один із читачів обурився: «ну так, військкомат це не дитяча лікарня…».

Мова про новий комплекс дитячої обласної клінічної лікарні, який «Ростех» будує з грудня 2019 року. Там влаштували фундамент і встановили палі, а нині зводять несучі конструкції підземного поверху. До кінця року планують звести два поверхи.

Інший читач прокоментував швидкісне будівництво так: «Ось як виходить, коли руденю до будівництва близько не підпускають».

Ігор Руденя – це губернатор Псковщини. Хтось зробив такий висновок: «Військкомат важливіший за здоров’я дітей». Інші іронізували: «А до цифрового військкомату можна відправити служити свою цифрову копію?».