Молокозавод із Ярославля уріже асортимент через відсутність упаковки внаслідок санкцій
20.05.2022   //  

Молокозавод із Ярославської області Росії «ЯрМолПрод» буде скорочувати асортимент через відсутність упаковки внаслідок санкцій. Про це повідомляє портал «Milknews».

Комерційний директор компанії Олексій Шабеллов каже:

«У нас є два постачальники упаковки: один із них робить півлітрові коробки, інший – літрові. У першого упаковка є, а у другого – ні, оскільки завод стоїть у зв’язку із санкціями та відсутністю сировини, зокрема, картону. Така проблема є не тільки у нашого заводу, а й у багатьох підприємств центрального регіону Росії, оскільки це великий виробник упаковки».

За його словами, вони намагаються вирішити проблему різними способами: знайти іншого постачальника упаковки, дістати картон, для якихось товарів, можливо, перейти на плівку. Але в будь-якому випадку це позначиться на асортименті: його доведеться урізати. Як каже Шабеллов, насамперед це торкнулося найпопулярнішого молока жирністю 3,2%.

«Поки що його не буде, і перспектива його не зрозуміла. Рішення жодного немає. Пляшка, наприклад, несе із собою велике подорожчання. Також, на жаль, ми розлучаємося з йогуртами та сироватковими напоями», – розповідає комерційний директор заводу.