У Смоленську жаліються, що заняття із тренером у басейні подорожчали у півтора раза
17.05.2022   //  

Із 13 травня різко та без жодних попереджень злетіли ціни на індивідуальні заняття в басейні при Смоленському університеті спорту. Про це пише видання «Smolnarod».

У редакцію звернулися жителі Смоленська, яких навіть не попередили про зміну цін:

«Раніше ми платили 180 рублів за відвідування, «плюс» за заняття із тренером – 300 рублів (для переведення цін у гривні діліть приблизно на три). Тепер ціна становить – 750 рублів. Причому нас навіть про це заздалегідь не попередили. Усі постійні відвідувачі – у шоці. Багато хто відмовлявся ходити в басейн за такі гроші. Ось вам і спорт – у маси, ось вам – здорове покоління. Молоді пива напитися дешевше ніж займатися з тренером».

Таким чином, загальна ціна виросла у півтора раза – від 480 рублів до 750 рублів.

Нещодавно видання повідомляло, що наприкінці лютого цього року в Смоленському університеті спорту було призначено нового керівника. Ним став Алєксєй Обвінцев – генерал-майор Збройних сил РФ, заслужений тренер РФ, доктор педагогічних наук і професор. Він спробував запровадити там «палочну дисципліну»: співробітники мали знаходитися на своїх робочих місцях з восьмої ранку до п’ятої вечора, незалежно від розкладу занять. Але на засіданні вченої ради профорг вишу заявив Обвінцеву, що це рішення суперечить колективному договору та правилам внутрішнього розпорядку.