У ескортниць впали заробітки: «Зараз більше 100 тисяч рублів в місяць не пропонують»
17.05.2022   //  

За словами уральських моделей, після нападу Росії на Україну можливість хорошого заробітку на ринку ескорт-послуг здається вже не є такою доступною, повідомляють «Моменты».

«Через кризу скоротилася і кількість клієнтів, які хотіли б брати на постійну кількість дівчат на утримання, і самі цінники дуже впали. Якщо раніше можна було розраховувати на 150-200 тисяч рублів плюс оренду квартири як бонус і подарунки, то зараз більше 100 тисяч на місяць не пропонують. Якщо дівчині хочеться винаймати нормальну квартиру, то залишаються дуже скромні гроші. На тлі Москви це взагалі смішно», – повідомила ескорт-модель з Єкатеринбургу на умовах анонімності (для переведення у гривні діліть приблизно на три).

Як зазначає інша дівчина, справа навіть не в кризі, а у хитрощі клієнтів. Замовники бачать, що прайси на ескорт-послуги знижуються та розуміють, що моделі погоджуватимуться на менше.

Раніше ескорт-моделі нарікали на неможливість працювати. Здавалося б, конкуренція в сучасних реаліях і так на піку. Але дівчата з інших міст, які займаються ескортом, продовжують приїжджати до Єкатеринбургу. Хтось шукає кращого життя та нових клієнтів, а хтось змушений мігрувати через погрози колекторів.