Торговці секондом у Волгограді кажуть, що у них вже скуповуються навіть представники влади: «Для них це нормально!»
14.05.2022   //  

Після виходу з російського ринку популярних брендів одягу, у Волгограді набувають популярності магазини вживаних товарів та комісіонки.

Як пише сайт «Волгоград.Онлайн», власники секонд-хендів фіксують зростання потоку клієнтів за останні півтора місяця вдвічі. Частина покупців зізнаються, що стали постійними клієнтами секондів через дорожнечу у торговельних центрах, інші хочуть знайти брендові речі, які зникли з російського ринку.

«Частина клієнтів – жінки та пенсіонери. Вони приходять переважно за великими знижками. А молодь – ми їх називаємо «мисливцями за брендами» – намагаються приходити саме у дні завезення. І їх, як правило, ціна не цікавить, головне фірма, крутий бренд. Адже у нас зараз є те, чого не знайти в бутіках та торгових центрах через відхід з російського ринку Zara, H&M, Mango, Stradivarius та інших», – розповіла працівниця секонду.

В іншому магазині розповіли, що в них скуповуються навіть працівники місцевої влади.

«Ті, хто справді хоче купити якісні та унікальні речі, знають, коли у нас завози. Я точно знаю, що у дні завозів до нас приїжджають одягатися і співробітники адміністрації району, адміністрації міста, одна клієнтка серйозно займається квітковим бізнесом. На таких крутих машинах люди приїжджають і не соромляться заходити до нас, для них це нормально!», – зазначила продавчиня.

Працівниця комісійки, що відкрилась нещодавно, розповіла – торгівля йде активно. Люди приносять на продаж речі відомих торговельних марок і це, на її думку, хороший і доступний варіант знайти гарні речі в умовах виходу популярних брендів.