Депутат Держдуми особисто вчить челябінців варити собачий корм вдома, бо магазинний занадто дорогий
14.05.2022   //  

Через різке подорожчання професійних кормів для тварин мешканці міста Златоуст в Челябінської області переходять на сухий корм кустарного виробництва. Рецепт їм надиктував депутат Держдуми від Челябінської області Володимир Бурматов у своєму телеграм-каналі.

Історію про собаче імпортозаміщення розповів сайт Златоуст.инфо.

«Той професійний корм, який ми раніше у великій упаковці замовляли в Інтернеті за дві тисячі рублів, зараз коштує майже 3,5 тисячі. Щоб не зробити діру у сімейному бюджеті, вирішила випробувати рецепт приготування корму в домашніх умовах. Його виклав у Мережі депутат Держдуми від Челябінської області Володимир Бурматов», — розповідає господиня трирічного хаски Матвія, мешканка Златоуста Вероніка Перегудова.

Але ж і депутатський рецепт теж виявився не таким і дешевим, тому Вероніка дієтичну яловичину замінила на інший фарш — свинячий та курячий. Обійшлася дівчина і без рисового борошна, вирішивши, що пшеничне нічим не гірше.

За порадою Вероніки, такий сухий корм у Златоусті почали з успіхом готувати «вдома» і багато її знайомих-власників собак і кішок.