Волгоградська мамочка через дорожнечу радить переходити на марлю замість памперсів
11.05.2022   //  

Марля замість підгузків – так економлять в умовах здорожчання цін через санкції матері новонароджених, – пише волгоградський сайт «МК.Ру».

Опитані виданням жінки поділилися своїми методами економії. З їхніх слів, згадують досвід своїх бабусь.

«По-перше, потрібно обов’язково годувати дитину грудьми, щоби не витрачатися на суміші. Не час зараз «балуватися» зі штучним вигодовуванням, – категорично заявляє мама Женя, яка щойно народила другу дитину».

Одяг для дітей жінка рекомендує купувати бувший у вжитку. Вважає, що оскільки діти швидко ростуть, дитячі речі залишаються в хорошому стані, практично як нові. А якщо вдається купити в інтернет-магазинах одяг чи взуття гарної якості, радить придбати три-чотири розміри на майбутнє.

Ліжечка, ванночки, візочки Євгенія також пропонує купувати б/у.

«Якщо продають ліжечко з подряпинами чи потертостями, на це не дивіться, – радить Женя. – У крайньому разі, перильця можна пофарбувати спеціальною нешкідливою фарбою – її зовсім небагато піде. Втім, я вважаю, що цього можна і не робити. Через кілька років з ліжечком ви все одно розпрощаєтеся».

Щоб зекономити на підгузках, які особливо зросли в ціні, жінка радить вишукувати акції на сайтах.

Ще одна опитана виданням жінка, яка народила двійнят, зазначила, що використовує підгузки лише виводячи дітей на прогулянку, а зазвичай рятують марля та пральна машина.