Б’юті-майстри Новосибірська підняли ціни на манікюр і отримали відтік клієнток: «Немає можливості, не до цього»
29.04.2022   //  

Послуги працівниць «б’юті індустрії» в місті Новоросійськ Краснодарського краю РФ суттєво подорожчали через зростання цін  на імпортні матеріали та здорожчання оренди приміщень. Через це пішов відтік клієнток.

Про це повідомляє видання «Новоросійський робочій».

Клієнтки скаржаться на підвищення цін у більшості майстрів. Зараз імпортні витратні матеріали здорожчали на 40%. Тож, простий манікюр, який раніше коштував близько 1300 рублів, тепер коштуватиме дорожче на 200-300 рублів ​​(для переведення цін у гривні діліть приблизно на 3).  Така сама ситуація у майстрів з нарощування вій та бровістів.

Багато фахівців відзначають, що зросла оренда приміщень, де вони приймали клієнтів. Особливо орендодавці підняли ціни у спальних районах. Власники нерухомості попереджають, що це ще не останнє підвищення ціни.

Ті майстри, які ще не підняли ціни, зроблять це невдовзі, зазначає видання. Адже матеріали, закуплені заздалегідь скоро закінчаться. Нові доведеться купувати дорожче

«Матеріали дорожчають, у людей грошей не додається, тепер у пріоритет ставлять базові потреби, а надмірності відступають убік. Минулого року на початку весни клієнтів було дуже багато, а зараз, навіть якщо запрошуєш їх на процедуру, вони прямо кажуть: «Немає можливості, не до цього», – цитує видання тренерку з мистецтва нарощування вій Наталію.  

Тепер в соціальних мережах публікують багато лайфаків щодо б’юті-процедур на тему «Как можно сэкономить».