Підприємець налякав салютом Курськ неподалік від України: Пів міста обіс*алося
13.04.2022   //  

У понеділок, 11 квітня, близько одинадцятої вечора жителі Курська у різних частинах міста почули гучні вибуху. Багато хто занепокоївся. Незабаром у місцевих пабліках з’явилося відео салюту в районі вулиці Карла Маркса. Про це написало видання «Друг для друга».

Як повідомили в пабліку «Підслухано Курськ», чоловіком, який влаштував салют у Курську і перелякав половину міста, виявився 44-річний торговець феєрверками, інвалід Олег Мальцев.

«У той час, коли в місті було оголошено жовтий рівень терористичної загрози, Мальцев вирішив пошуміти та влаштувати свято для городян. У центрі Курська він влаштував феєрверк. Мальцева швидко затримали», – написали в паблікі.

Поліцейським він розповів, що просто хотів порадувати земляків, та його подарунок місту в поліції не оцінили.

Як повідомило пізніше видання «Друг для друга», на торговця піротехнікою складено адміністративний протокол за порушення тиші та спокою громадян, розглядається питання про притягнення до відповідальності за недотримання протипожежних норм.

«Також буде дана оцінка діям чоловіка на тлі запровадження в Курській області жовтого рівня терористичної небезпеки», – повідомив Сергій Ружицький, інспектор зі зв’язків зі ЗМІ УМВС Курська.

Зазначається, що порушник не дав чітких пояснень поліції, з якого приводу він запускав феєрверк у центрі міста.

З 11 квітня в Курській області запроваджено жовтий рівень терористичної небезпеки.

У пабліку «Підслухано Курськ» багато коментарів з приводу салюту, який налякав мешканців Курська. Тут деякі з них:

«Йшов 2022. Куряни стали боятися феєрверків. Розповісти раніше таке, сміялися б. Повторюю питання. За минулий місяць Ваше життя стало спокійнішим і безпечнішим? Це принесло Вам мир та благополуччя? Через місяць тіні будете боятися, ви таке життя хотіли для своїх дітей? Дайте відповідь чесно самі на запитання – інвалід Олег Мальцев винен у тому, що від феєрверку «обкаколося» пів міста? Чи хтось інший?»

«У нас найсильніша держава. Всі інші країни і НАТО нас бояться, а США нервово курять осторонь. У нас найбезстрашніші люди, ми можемо перемогти натовців за 2 дні, зараз тільки відійдемо від шоку після салюту та вперед!!»

«Пустили феєрверк і пів міста «обосрались»

«Страшно уявити, що на Новий рік станеться, взагалі в лайні напевно потонемо через цих «серунів»

«Весь Курськ збере речі та побіжить із будинків. Патріоти срані»

«Вихлопні труби авто теж перевірять на тишу та комфорт на фоні жовтого рівня?».