Брянський ЗМІ підтвердив, що Росія шле воювати в Україну навіть військових музикантів
05.04.2022   //  

Під час нападу Росії на Україну був убитий житель Клинців Брянської області Олександр Валентинович Карпєєв. Він був трубачем – старшим сержантом військового оркестру Клинцівського військового гарнізону. Про це написало видання «Брянський ворчун».

У Клинцях 26-річного військового трубача багато хто знав, адже він брав участь ледь не в усіх місцевих урочистих заходах.

Він народився 8 березня 1996 року в селищі Степнянка Первомайського району Оренбурзької області, де його й поховають. Після школи закінчив Бузулуцький музичний коледж, пройшов строкову службу в армії та лишився на контракті у військовому оркестрі Клінцовського гарнізону. Він посмертно нагороджений Орденом Мужності (про цю російську нагороду писав InformNapalm у статті «Медальний залік»).

Нагадаємо, один з полонених окупантів розповідав, що РФ відправила воювати в Україну навіть військовий оркестр. Коментатори у соцмережах сумнівалися, бо слово «оркестр» використовується в Росії як сленгове позначення «вагнерівців», тобто ЧВК «Вагнер».