Російські вояки задавили свого ж комбрига танком через втрати бригади в боях
25.03.2022   //  

Труп російського окупанта з 37 бригади, вбитого українськими десантниками. Фото Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Західні офіційні особи заявили, що, на їхню думку, російського командира бригади було збито і вбито бунтівниками під час бойових дій в Україні, що є ознакою того, що вони назвали «моральним викликом», з яким зіткнулися сили вторгнення. Про це повідомило «The Guardian».

Вони підкреслили і повторили повідомлення українського журналіста, зроблені раніше цього тижня, про те, що полковник 37-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади був збитий танком і згодом помер від отриманих травм.

Один чиновник заявив, що, на їхню думку, командира бригади було «вбито своїми військами» «внаслідок масштабів втрат, завданих його бригадою» у запеклих боях.

Великобританія та інші західні країни вважають, що моральний дух російських військ погіршується, оскільки вони зазнають великих втрат у боях.

14 березня Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України повідомило, що українські десантники розбили під Києвом підрозділ 37-ї окремої мотострілецької бригади Східно військового округу армії РФ. Та оприлюднили особисті документи вбитих російських окупантів.