Европейські трейдери фактично оголосили ембарго на російську нафту / European traders actually announced the embargo on Russian naphtha
06.03.2022   //  

🔥 Ураження санкційною зброєю продовжуються – 29🔥

 

⚡️ За словами російського посла у Німеччині, утиски торкнулися російськомовних дітей. Вони бояться йти до німецьких шкіл через загрозу цькування. Бідосі)))

⚡️Міжнародний оператор зв’язку «Cogent», на якого припадає чверть(!) усього інтернет-трафіку у світі, оголосив про припинення контактів з росіянами. Кацапи, будете спілкуватись сигнальними димами!

⚡️Европейські трейдери фактично оголосили ембарго на російську нафту. Сьогодні Росія змогла продати лише 30% запропонованою нею нафти і з рекордною знижкою $28,5 за барель. Ви ще будете вимінювати її на кам’яні накінечники для стріл!

⚡️Російські мільйонери зашились без ювелірки Cartier, брендів Hermes і Chanel. Міддл залишився без Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull&Bear. Лапті з бєрєсти!!!

⚡️Міжнародна ліга конкуренційного права (LIDC) повідомила про підтримку України та припинення ❌ співпраці з ФАС Росії.

⚡️Імпортні медичні вироби в Росії подорожчали на 20–70% з початку війни з Україною.

⚡️ГАЗ повідомив своїм дилерам про підвищення цін на автомобілі на 67%.

⚡️Лізінгодавці вже ганяються за літаками РФ Boeing и Airbus по всьому світу: борт Nordwind гальмонули в Мехіко, літак «Перемоги» – у Стамбулі, суда «Аерофлоту» застрягли в Женеві, Амстердамі, Сотраві та Вільнюсі, а борт S7 заарештували в Єревані

⚡️В Росії припинились продажі концерну Inditex – це бренди Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear.

#російський_воєнний_корабль_йди_на_ху!

💛💙