Уряд Росії планує дозволити підвищувати тарифи на зв’язок через очікуваний дефіцит обладнання/ The government of Russia is planning to allow the increase of tariffs for calls through the payment of a deficit of taxation
04.03.2022   //  

🔥 Ураження санкційною зброєю продовжуються – 27🔥

 

⚡️Назад в кам’яний вік! В Росії зупинив всі операції американський виробник мережевого устаткування «Cisco», та зупинив продаж нових продуктів сам «Microsoft».

 

⚡️Уряд Росії планує дозволити операторам зв’язку підвищувати свої ціни та тарифи через очікуваний дефіцит обладнання, з яким вже неминуче доведеться стикнутись після західних санкцій.

 

⚡️ Ozon попередив про вірогідний дефолт, якщо його інвестори вимагатимуть достроково викупити його бонди $750 млн. Так само раніше повідомив про намір не платити борги «Яндекс».

 

⚡️Чорногорія закрила небо для російських літаків.

 

⚡️Російські туристи в Таіланді почали стикатись з проблемами при оплаті картками навіть тих банків РФ, що не потрапили під санкції. Руський – значить чумний)))

 

⚡️Колишній канцлер Австрії Вольфганг Шюсслель виходить з ради директорів «Лукойлу». Кажемо ж – чумні))))

 

⚡️FEDEX зупиняє всі свої послуги у Росії та Білорусі, EPAM – закрив для себе Росію.

 

⚡️Уряд Росії рекомендував своїм виробникам добрив зупинити відвантаження на експорт, бо все рівно вивезти з РФ не вдасться через «проблеми з логістикою».

 

⚡️В Росію припинили поставляти модні джети Falcon від «Dassault».

 

⚡️Фінський холдинг S-Group припиняє операційну діяльність з супермаректами Prisma та готелями Sokos.

 

#російський_воєнний_корабль_йди_на_ху!

💛💙