🔥ЗСУ на Сумщині вийшли на кордон у тили росіянам. ️Fitch знизив рейтинг Росії до рівня Лівії!
03.03.2022   //  

Спочатку бомба-ракєта! від секретаря РНБОУ Олексія Данілова! ЗСУ і прикордонники вийшли на кордон в Сумській області.  Тили російських військ перекриті. Тепер байрактари, авіація та артилерія знищуватиме їх колони в Україні))))

А тепер черговий випуск інших хороших новин:

🔥 Ураження санкційною зброєю продовжуються – 21🔥 (шерте хороші новини)

⚡️Fitch знизив рейтинг Росії одразу на шість пунктів до рівня Лівії. В радіоактівний пєпєл!)))

⚡️Lego зупинив постачання своєї продукції до 81 магазину в Росії.

⚡️Російські виробники продуктів харчування вже відмовляються від продажів товарів по акціям і скорочують асортимент. У деяких категоріях частка товарів по акції в Росію була понад 50%.

⚡️Росія ввела комісію 30% на придбання валюти населенням та збирається скасувати ПДВ на придбання росіянами золота. Це означає, що у світі просто ніхто не купує російський «золотий резерв». Тому росіянам радять добре подумати перед тим як купувати золото, бо колись його доведеться обмінювати назад на готівкові гроші…

⚡️Німецький виробник програмного забезпечення для організацій SAP зупиняє свою діяльність у Росії. Компанія SAP за останні 20 років стала найбільшим B2B/G вендором у Росії з оборотом понад 30 млрд руб. на рік тільки на ліцензіях. Свої критичні ІТ-системи поставили у залежність від німецького софту такі державні підприємства РФ:  Газпром, Росатом, Роснефть, ФСК ЄЕС, Сбербанк, Транснефть, РЖД, Аерофлот, Алроса.

⚡️Шведський H&M закриває свої магазини в Росії: COS, Arket, & Other Stories, Monki, Weekday. Лапті і кокошніки знову у моді)))

⚡️У Росії до кінця березня може виникнути дефіцит спеціалізованих та лікувальних кормів для тварин, попередив бізнес.

⚡️Від гастролей у Москві вже відмовились Placebo, Iron Maiden, Green Day, Franz Ferdinand, The Killers, Игги Поп, Foals і Twenty One Pilots. Слухайте Кобзона)))

⚡️Міжнародний паралімпійський комітет усунув російських спортсменів від участі в Параолімпіаді у Пекіні.

#російський_воєнний_корабль_йди_на_ху!

💛💙