Від гастролей у Москві вже відмовились Placebo, Iron Maiden, Green Day, Franz Ferdinand, The Killers, Іггі Поп, Foals і Twenty One Pilots. Слухайте Кобзона)))
03.03.2022   //  

🔥 Ураження санкційною зброєю продовжуються – 20🔥 (шерте хороші новини)

⚡️Американська фінкомпанія MSCI виключила Росію з індексу розвиваючихся ринків через недоступність торгів для міжнародних інвесторів. Росіяни тепер самостійні власники дерев’яних рублів.

⚡️Росії може загрожувати дефолт по державному долгу, вважає JPMorgan.

⚡️Від гастролей у Москві вже відмовились Placebo, Iron Maiden, Green Day, Franz Ferdinand, The Killers, Іггі Поп, Foals і Twenty One Pilots. Слухайте Кобзона)))

⚡️99% найбільших рекламодавців зупинили кампанії в соцмережах Instagram і Facebook у Росії. майданчики зараз фактично недоступні місцевим користувачам, та й позитивні повідомлення не погоджувалися із загальною негативною аджендою Росії.

⚡️Японія заморозить активи чотирьох російських банів – ВТБ, ВЕБ, Промсвязьбанку та «России».

⚡️У Конгресі США внесли проект про санкції проти всіх госкомпаній Росії. Ініціатива повинна лишити їх доступу до американського капіталу.

⚡️ Найбільший цифровий магазин відеоігор Steam від Valve відключив всі основні способи оплати для росіян (Visa та Mastercard).

⚡️Шведський H&M закриває свої магазини в Росії: COS, Arket, & Other Stories, Monki, Weekday. Лапті і кокошніки знову у моді)))

⚡️Стримінговий сервіс Spotify закрив свій офіс у Росії та видалив контент, який спонсорується владою РФ, у тому числі підкасти, що належать російським ЗМІ.

⚡️Збірна Латвії з керлінгу на візках відмовилася зіграти матч проти команди Росії на Паралімпійських іграх у Пекіні.

#російський_воєнний_корабль_йди_на_ху!
💛💙