Росіяни планують ремонтувати Боїнги російськими руками, кінотеатри Росії без Голлівуду закриються через брак фільмів
03.03.2022   //  

🔥 Ураження санкційною зброєю продовжуються – 23🔥 (шерте хороші новини)

 

⚡️Канада скасувала особливий торговий статус для Росії та Білорусії. Тепер на імпорт із цих країн запроваджено 35-відсоткове мито, повідомила віце-прем’єр Христя Фріланд.

⚡️ Угорщина розблокувала постачання НАТОвських потужних ППО до України.

🎬 Асоціація власників кінотеатрів Росії попереджає про високий ризик ліквідації галузі за умов санкцій. Тому що кількість та якість російських фільмів не зможе закрити повну потребу кінотеатрів у контенті.

⚡️ Італійська Eni має намір вийти із спільного підприємства з «Газпромом», яке володіє газопроводом із Росії до Туреччини «Блакитний потік».

⚡️ Криптобіржа Binance обмежила доступ власникам карток російських банків, які потрапили під санкції.

⚡️Російська «S7 Airlines» скасувала всі міжнародні рейси, у тому числі в країни СНД, після того, як її літак VP-BSL був заарештований в Єревані.

⚡️Система бронювання Sabre, яка є основою авіакомпаній у всьому світі, стверджує, що розірвала угоду з «Аерофлотом», що може значно ускладнити внутрішні подорожі навіть по Росії.

⚡️Мінтранс Росії після закордонних санкцій запропонував на півроку відмінити техобслуговування літаків, пілотів не перевіряти на тренажерах, а ремонт іноземних літаків виконувати руками російських спеціалістів. Літайте на мітлах, лаптєногі!

⚡️Найбільша приватна нафтова компанія Росії ЛУКОЙЛ виступила за якнайшвидше припинення війни в Україні шляхом переговорного процесу.

💛💙