Країни Євросоюзу добиватимуться «колапсу» російської економіки/ EU countries will “collapse” the Russian economy
01.03.2022   //  

Ураження санкційною зброєю продовжуються – 11🔥 (шерте хороші новини)

🇦🇺 Австралія допомагає: Україні дали $70 млн. на летальну зброю, протитанкові ракети, боєприпаси + $35 млн на житло, харчування, медичну допомогу та інші гуманітарні цілі.
Прем‘єр-міністр Австралії Скотт Морісон заявляє, що Росія має бути дипломатично ізольована та її членство в G20 має бути переглянуто, про що вони вже ведуть перемовини.

❌Міністр економіки та фінансів Франції назвав санкції Заходу проти Росії «надзвичайно ефективними» і заявив, що країни Євросоюзу добиватимуться «колапсу» російської економіки. «Ми збираємося розпочати тотальну економічну та фінансову війну проти Росії», – сказав Ле Мер.

🕺🔥Росіянина Гергієва вигнали з посади головного диригента Мюнхенського оркестру та з The Metropolitan opera у Нью-Йорку.

💲Visa зупинила участь підсанкційних банків у своїй системі. Карти Visa цих банків з 28 лютого перестали працювати за кордоном. Тепер вони працюють лише всередині Росії. Так само вчинив і Mastercard.

🥐Кондитерська галузь РФ відчуватиме труднощі у забезпеченні імпортною сировиною та пакувальними матеріалами у зв’язку з різким падінням курсу рубля. Побоюються кондитери запровадження маркування своєї продукції.

🚙Міністр транспорту Литви попросив провайдерів заблокувати російський сервіс «Яндекс-такси»: «Електронне оснащення цього перевізника є загрозою національній безпеці, тому його діяльність має бути припинена», – заявив Марюс Скуодіс.

🔇YouTube заблокував канали, пов’язані з російськими державними ЗМІ RT і Sputnik по всій Європі, включаючи Великобританію.

#російський_воєнний_корабль_йди_на_ху!
💛💙