Державний канал «Дом» докинув ще 12 мільйонів на зйомки ток-шоу з Пальчевським
11.02.2022   //  

ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України» (телеканали «Дом» та «UATV») Мінреінтеграції 7 лютого уклало угоду з ТОВ «Імажинаріум» стосовно виробництва телевізійної програми на 11,63 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

У грудні компанії замовили ток-шоу «О жизни» с Андреем Пальчевским» на 12,02 млн грн. Йшлося про написання сценаріїв 60 випусків по 45 хвилин та підготовчий період виробництва. Нині ж їй замовляють знімальний та монтажно-тонувальний періоди та обробку відеоматеріалів на 11,63 млн грн. Загальна вартість становить 23,66 млн грн.

Послуги купили за переговорною процедурою, бо компанія виграла мистецький конкурс.

Конкурсна комісія визнала проект цікавим, бо «більшість подібних програм орієнтовані лише на розважання глядачів та обговорення пікантних подробиць», тоді як ця «програма підніматиме актуальні для суспільства теми, які неможливо обговорити та вирішити в рамках новинного формату». В обґрунтуванні сказано, що вона дозволить об’єднати біля екранів різних українців, адже проблеми у всіх спільні. На думку замовника, проект має виховний ефект. Йому «необхідна програма, яка допоможе відкрити правду і знайти винних». Також замовник зауважив, що це шоу має соціальне значення. Випусків цього ток-шоу на «YouTube» поки що немає: пошук видає лише дев’ятирічної давнини анонс однойменної програми «Про життя» з Пальчевським на каналі «Інтер». Детальніше про Пальчевського, який гостював на «каналах Медведчука», читайте на «Детекторі медіа».

Столичний «Імажинаріум» належить директору Володимиру Татаренку з Маріуполя Донецької області. Раніше той володів ТОВ «Зе Медіа», котре проводило опитування Зеленського на місцевих виборах 2019 року. До червня 2021 року «Імажинаріум» був рекрутинговим агентством «Мадліані», яким володіла і керувала Марина Мілорава.