Підприємство МОЗ докупило у дружини екс-нардепа Skoda Superb за 1,3 мільйона
11.01.2022   //  

Державне підприємство «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» 30 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «Автоцентр Прага авто на Кільцевій» легковий автомобіль за 1,29 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить автомобіль Skoda Superb Style 2,0TSI/140kW 7DSG (Magic Black Metallic), пакет Style. Автівка матиме подушки, шторки, бокові подушки безпеки, передній та задній парктронік, оббивку сидінь – шкіра/Alcantara, інформаційну навігаційну систему «AMUNDSEN», мультифункціональну камеру, лобове скло з обігрівом, передні та задні сидіння з підігрівом, а також додаткове обладнання: захист двигуна, килимки, бризговики, камера заднього виду, авто набір, тонування, додаткові легко сплавлені диски, комплект зимової гуми.

У автосалонах Skoda Superb Style з пакетом Style без додаткового обладнання продають за 1,13 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було краматорське ПП «Талисман» Віталія Гордієнка, чия пропозиція була вищою і склала 1,30 млн грн. Такою була очікувана вартість.

Засновниками переможця «Автоцентр Прага Авто на Кільцевій» є ТОВ «Холдинг-Інвест» і ТОВ «Канкрі», а кінцевим бенефіціаром значиться Людмила Гвоздьова – дружина колишнього народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Михайла Гвоздьова. «Холдинг-Інвест» на чолі із Михайлом Гвоздьовим записано на компанію «Еплюс Консалтинг ОЮ» (Естонія), а «Канкрі» – на росіянку Любов Жильчикову.

Як повідомляли «Наші гроші», 20 грудня «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» купив автомобіль бізнес-класу Toyota Camry у найдорожчій комплектації Premium за 1,17 млн грн.