Підприємство МОЗ купило Toyota Camry у найдорожчій комплектації за 1,2 мільйона
23.12.2021   //  

Державне підприємство «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» 20 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «ВіДі Автострада» легковий автомобіль за 1,17 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить автомобіль бізнес-класу Toyota Camry 2.5 8A/T Premium 2021 року випуску.

Автівка матиме бензиновий двигун, 8-ступеневу автоматичну коробку передач, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, підігрів передніх та задніх сидінь, клімат-контроль, подушки безпеки, акустичну систему JBL (підсилювач, 9 динаміків з сабвуфером). А також додаткове обладнання та аксесуари: захист двигуна та КПП, бризговики, захист колісних арок з шумоізоляцією, гумові килимки, підсвітка дверної карти, авто набір, тонування, комплект легкосплавлених литих дисків, датчики тиску коліс, комплект зимової гуми.

Ціни на Toyota Camry у найдорожчій комплектації Premium без додаткового обладнання стартують від 1,05 млн грн., у базовій комплектація автівка коштує 784 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «ВіДі Автострада» Віталія Джуринського було ТОВ «Артсіті» росіянина Олександра Лалаяна, чия пропозиція була вищою на шість грн. і дорівнювала очікуваній вартості.

Держпідприємство «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» (раніше Державний фармакологічний центр МОЗ України) — уповноважена Мінохорони здоров’я спеціалізована експертна організація у сфері доклінічного вивчення, клінічних випробувань та державної реєстрації лікарських засобів. З початку року його очолює Михайло Бабенко.