«КШЕ» впала в ціні на третину, щоб отримати можливість навчати «ОГТС» за 2 мільйони
22.12.2021   //  

ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» 17 грудня за результатами тендеру уклало угоду з приватною установою «Університет «Київська школа економіки» про освітні послуги вартістю 1,99 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До кінця 2023 року проведуть навчання для 25 осіб по 79 600 грн. Навчальна програма включає такі теми: стратегічний менеджмент, фінанси та ключові показники бізнесу, економіка, операційний менеджмент, ощадливе виробництво, проектний менеджмент, менеджмент та організаційна поведінка, маркетинговий менеджмент, лідерство та управління змінами, управління репутацією, комунікаційна ефективність менеджера.

Навчальна програма складатиметься з 11 модулів загальним обсягом 312 академічних годин (39 тренінгових днів протягом 18 місяців) та 96 академічних годин консультацій викладачів під час роботи учасників над дипломними і груповими проектами. Вона буде адаптована до специфіки роботи «Оператора ГТС». Аудиторне навчання на території замовника або виконавця становитиме 80%, а дистанційне онлайн-навчання – 20%.

На сайті «КШЕ» програма MBA «Менеджмент в державних підприємствах» більшою тривалістю 21 місяць із подібними темами коштує 176 400 грн., що вдвічі дорожче.

Ціна угоди виявилась на 38% нижчою від очікуваної вартості закупівлі у 3,22 млн грн.

Конкурентами були ПВНЗ «Міжнародний інститут менеджменту (МІМ-Київ)» Олени Гайдук, дружини мільярдера Віталія Гайдука, і ТОВ «Академія ДТЕК» Ріната Ахметова.

Засновником приватної установи «Університет «Київська школа економіки» («КШЕ») вказано однойменний благодійний фонд «Київська школа економіки», який у свою чергу зареєстрований на корпорацію «Економікс Едьюкейшн Енд Ресерч Консорціум» (США).

Почесним президентом «КШЕ» є Тимофій Милованов, якого влітку 2021 року призначили головою наглядової ради державного концерну «Укроборонпром». Раніше він був членом цієї наглядової ради, а перед тим – позаштатним радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака та міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.