Держуправління справами Зеленського оновило автопарк на 8 мільйонів
10.12.2021   //  

Державна організація «Автобаза Державного управління справами» у грудні провело тендери на закупівлю автомобілів на 8,14 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

У ТОВ «ВіДі Автострада» Віталія Джуринського замовили два автомобіля Toyota Camry 2,5 8 А/T Premium по 1,05 млн грн.

Кожне авто матиме оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, передні та задні сенсори паркування, підігрів передніх та задніх сидінь, клімат-контроль, навігаційну систему GPS, подушки безпеки, акустичну систему JBL (підсилювач, 9 динаміків з сабвуфером), підтримку систем Apple CarPlay та Android Auto через USB-кабель. У автосалонах Toyota Camry у найдорожчій комплектації Premium продають за 1,04 млн грн.

На торгах єдиним конкурентом було ТОВ «Автосаміт ЛТД» Таріела Васадзе, чия пропозиція була вищою – 2,11 млн грн. Очікувана вартість становила 2,20 млн грн. Тобто економія склала майже 5%.

У ТОВ «Автосоюз» замовили два мікроавтобуса Volkswagen Т6.1 Kombi CITY L2H1 по 1,33 млн грн.

Кожен автомобіль розрахований на 9 місць, матиме багатофункціональний дисплей та систему розпізнавання втоми водія, кондиціонер із електромеханічним керуванням в кабіні водія, другий випарник і додатковий обігрів в салоні з вентиляцією, систему попередження вторинних зіткнень, тканинну оббивку сидінь. Ціни на Volkswagen T6.1 Kombi City стартують від 1,15 млн грн.

На цих торгах єдиним конкурентом ТОВ «Автосоюз» Юлії Розумєй було ТОВ «Автомобільний дім Атлант-М», яке запропонувало 2,67 млн грн.

Також у ТОВ «Ксенко авто продакшн» Олександра Черкашина, Валерія Відасова та Олександра Кучерявіна купила автомобіль спеціалізований санітарний екстреної (швидкої) медичної допомоги на базі Volkswagen Сrafter, тип С за 3,38 млн грн.