Айтішники Кличка придбали мобільний додаток для спортивної освіти за 4 мільйони
09.12.2021   //  

КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» («ГІОЦ») КМДА 3 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «Ріальто Україна» мобільний додаток для спортивної освіти в Києві вартістю 3,84 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До 22 грудня, протягом тижня після заявки замовника створять Систему автоматизації взаємозв’язків між учасниками спортивного освітнього процесу в місті Києві у формі мобільного застосунку. Система призначена для органів виконавчої вдали та місцевого самоврядування з питань фізичної культури і спорту, батьків, дітей, тренерів та інших.

Додаток дозволить працювати з конструктором спортивного майданчика і виду спорту, керувати шаблонами спортивного майданчика і виду спорту, публікувати результати спортивних змагань, інформувати про спортивні події, зокрема батьків дітей-учасників.

Більшість коштів, а саме 3,58 млн грн. піде на послуги сторонніх організацій. Імовірно, мова про субпідрядника ТОВ «Мобімілл Софт» Дмитра Майбороди і Віталія Закусила.

Гарантійний строк становить рік. Усі майнові авторські права належатимуть замовнику.

Анонімна фірма просила замовника подовжити строк надання послуг. За її словами, ці послуги неможливо надати за тиждень незалежно від розміру команди, оскільки процеси розробки, тестування, створення документації потребуватимуть набагато більше часу та поинні бути поступовими. Замовник відповів, що хоче придбати права на програмне забезпечення і що йому неважливо, чи буде продукт розроблятись протягом тижня, чи буде поставлений готовий програмний продукт та виключні майнові права на нього.

Ціна угоди виявилась на 2% нижчою від очікуваної вартості закупівлі у 3,90 млн грн.

Дорожчими конкурентами були ТОВ «ЕПаркГрад», ТОВ «Софт Продакшн» і ПП «Югстрой 17», які не знижували ціни під час аукціону, на відміну від переможця.

Нині столичною «Ріальто Україна» володіє та керує Вадим Дуда із Полтави. Раніше засновниками були киянки Катерина Бугайова, Олена Каліушко та Олена Кочмазова і Леся Михаленко із Хмельниччини. Фірма підтвердила досвід договором за 2021 рік із ТОВ «Діджитал Сіті» про розробку «Системи керування паркувальним простором».

Нагадаємо, у листопаді переможець вже отримав два підряди «ГІОЦу»: щодо системи керування карантинними спеціальними перепустками на 2,46 млн грн. і щодо розвитку модуля «Соціальні послуги» платформи надання електронних послуг за 4,10 млн грн.