ДБР накупило шість автівок Toyota Camry по мільйону
02.12.2021   //  

Державне бюро розслідувань 29 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ «ВіДі Автострада» автомобілів спеціалізованого призначення на загальну суму 5,77 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить два автомобіля Toyota Camry у комплектації Elegance по 926,4 тис грн. та чотири Toyota Camry Prestige по 979 тис грн.

Camry Elegance матиме 8-ступеневому автоматичну коробку передач, подушки безпеки, оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, мультимедійну систему, підігрів передніх сидінь.

Camry у комплектації Prestige матиме більше опцій. Зокрема, декоративні хромовані вставки переднього бампера, глянцеві вставки центральної стійки, центральну консоль з декором, систему допомоги під час паркування із камерою заднього виду з динамічними графічними підказками.

Усі шість автівок Toyota Camry матимуть спец комплектацію: сигнально-гучномовний пристрій, встановлення стробоскопів (2 шт.) синього кольору в решітку радіатора, тонування вікон. А також додаткове обладнання: комплект шин, стальний захист картера та КПП, комплект водія.

У автосалонах  Camry Elegance без спец комплектації та додаткового обладнання продають за 842 тис грн., Camry Prestige – за 901 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «ВіДі Автострада» Віталія Джуринського було ТОВ «Артсіті» росіянина Олександра Лалаяна, чия пропозиція була вищою і склала 5,78 млн грн. Такою була очікувана вартість. Фірми не торгувалися під час аукціону.